GEP Communication Group AB är nordens största och ledande byrå inom produktkommunikation och kampanjer. Vi är stolta över att få arbeta med många av Europas största och mest älskade varumärken och för att möjliggöra detta har vi omsorgsfullt handplockat några av de bästa inom branschen i fråga om design, projektledning och inköp. Alla med lång och bred erfarenhet inom sitt respektive område. Idag är vi cirka 40 medarbetare och koncernen omsatte 2017 >150MSEK.

GEP Communication Group AB är sedan maj 2018 certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Certifieringen är utfärdat av Scandinavian Business Certification AB, som genomfört en oberoende tredjepartsrevision av ovan nämnda standarder.

 

 

 

Konceptutveckling, innovationer och design.

Produktion, förpackningslösningar och webshop.

Lagerhållning och global distribution.

 

 

 

Vad gör vi?

Vårt mål är att utveckla produkter som stärker våra kunders varumärken. Vi maximerar effekten av våra uppdragsgivares investering och hjälper våra kunder att vara top-of-mind, sälja mer och öka sin lönsamhet. Vi arbetar under omfattande kvalitets- och miljökontroller och erbjuder våra kunder en komplett tjänsteportfölj innehållande konceptutveckling, innovation, design, produktion, webbshop, lagerhållning och global distribution. Projekt- och kollektionsbaserade lösningar, globala kampanjer och allt däremellan - ett samarbete med oss ger effekt! Strategisk produktutveckling ger bättre affärer.  

Vi har sedan starten tagit fram mer än 25 000 olika produkter för våra kunders räkning, och varje dag blir det fler. 2017 uppgick koncernens omsättning till >150 MSEK och nu har vi tagit sikte på att bli bäst i Europa på strategisk produktkommunikation. 

Vem är du?

Du representerar ett företag som vet att ett starkt varumärke ger större lönsamhet. Du har en strategisk roll med ansvar för kommunikation/marknadsföring och/eller inköp. Du inser vikten av att kommunicera varumärkets värdegrund och budskap på ett enhetligt sätt, mot rätt målgrupp och genom rätt kanal. Du förstår att produkter har sin självklara del i den totala kommunikationsstrategin. Känner du dig träffad? Då tänker vi likadant och delar ett gemensamt mål. 

Lika lite som ni vill använda samma reklamfilmsmanus som era konkurrenter, nöjer ni er med att sätta ert varumärke på en alltför välanvänd katalogprodukt. Ni vill ha en samarbetspartner som förstår kommunikation och som genom strategisk design kan återskapa vilka ni är och vart ni är på väg. Fantastiskt! Välkommen till oss - vi vill samarbeta med er. Vi är ett gäng engagerade och kreativa människor. Vi ger dig snabb feedback och ett långsiktigt samarbete. Vårt mål är att kunna ert varumärke lika bra som ni. 

 
/